Firma Fuif

Het favoriete zomerdrankje – met recept – van Firma Fuif

 

1 75-ml bottle pink moscato wine ½ cup strawberry flavored vodka 2 cups lemon-lime soda 6 - 10 large strawberries, sliced DIRECTIONS In a large pitcher, combine the wine and vodka. Add strawberries and refrigerate until ready to serve. Just before serving, add the lemon-lime soda. Serve over ice.:

 

De zomer komt er dan nu echt aan. Woohoo! Wanneer wij aan zomer denken, denken we aan dansen met je blote voeten in het zand, lange zwoele zomeravonden, lampionnen, picknicks en veel gezelligheid met vrienden. En dit dan het liefst gecombineerd met lekkere hapjes en drankjes. Een van ons favoriete zomerdrankje is Cava Sangria. Sangria is een op wijn en likeur gebaseerd drankje, aangevuld met vers fruit, wat veel gedronken wordt in Spanje en Portugal. De lekkerste Sangria ooit dronken wij bij  strandtent Sa Trinxa op Ibiza. Ga je binnenkort naar Ibiza? De Sangria is hier hemels. Let op, bestel wel de Cava Sangria = witte variant. Geen vakantieplannen? Dan maak je de Sangria toch lekker thuis. Doen wij ook dit weekend. We helpen je een handje en hebben hier 5 lekkere variaties voor je gevonden. De witte sangria aardbeien variant is een stijlvol drankje om te serveren tijdens een feestje, vrijgezellendag, bruiloft, babyshower, borrel of lekker bij de BBQ. Serveer je sangria in een mooi glas, met vers gesneden fruit en een gezellig rietje > succes verzekerd!  Weet je wat ook leuk is? IJsjes maken van je favoriete drankje. Hiermee verras je je gasten zeker! En verrassen is toch het leukste om te doen, tenminste vinden wij wel ;-) Fijn zonnig weekend!

Gerelateerde blogposts

0 reacties

Laat een reactie achter