Firma Fuif

4 dagen Ibiza – zonnige incentive reis

Ibiza prive jacht incentive

In de donkere dagen voor kerst, blikken wij terug op een zonnig bedrijfsevenement op Ibiza.  Na maanden van voorbereiding, vertrokken wij afgelopen juni voor 4 dagen met 22 enthousiaste leden van een netwerkclub naar Ibiza. De opdracht was helder. Stel als event planner een afwisselend programma voor een incentive samen, waar de gasten volledig in de watten worden gelegd en waar we de verschillende facetten van het eiland Ibiza kunnen leren kennen. Een opdracht in ons straatje. Ibiza is voor Nathalie als een tweede huis en sprong een gat in de lucht bij deze aanvraag.  Met het samengestelde evenementenprogramma de gasten hebben we de gasten weten te verrassen met een memorabele incentive reis. Het werd een trip waar herinneringen zijn gemaakt en waar nog lang over na werd gepraat.

Firma Fuif heeft de totaal coördinatie van dit evenement in handen gehad, dit betekent dat wij o.a. de locatie en leveranciersselectie, het concept, budget, draaiboek en programma voor onze rekening hebben genomen. Vanuit Nederland zijn wij met de gasten meegereisd en op Ibiza hebben wij het Event Management verzorgd.

Benieuwd wat je in 4 dagen Ibiza kunt doen? Onze gasten genoten onder andere van een wijnproeverij in een traditionele bodega, trokken veel bekijks door in teamverband en in klassieke cabrio 2CV’s een rally te rijden, lunchten onder de citroenbomen, dineerde front row in Ibiza’s hipste club, Lio Ibiza, en sloten de vierdaagse trip in stijl af door een tocht op een privé jacht. De jacht voer langs de mooiste baaien van Ibiza. De gasten werden verwend met de lekkerste hapjes en drankje aan boord en de lekkerste tunes door een privé Dj.

Meer weten of ook interesse in een Ibiza trip? Neem dan contact met ons op. Wij organiseren regelmatig incentives en business events in het buitenland.

 

Gerelateerde blogposts

0 reacties

Laat een reactie achter