Firma Fuif

Event Planner

  • Heb je weinig tijd voor het plannen van een evenement?
  • Op zoek naar die unieke locatie voor je bruiloft?
  • Loop je vast in het neerzetten van een professioneel evenement?
  • Geen idee waar te beginnen met organiseren van het jaarlijkse bedrijfsuitje?

Je bent bij Firma Fuif aan het juiste adres! Wij helpen jou zodat je feest of event precies zo wordt zoals je in gedachte hebt en doen nog graag een stapje meer. Bij iedere gelegenheid zorgen we voor een onbezorgde sfeer met een jong en professioneel team.

 Bedrijfsevent

Wij helpen je bij ieder bedrijfsevent en zetten een onderscheidend eventconcept neer.

 

 

Incentive

Firma Fuif kent de beste plekjes voor een incentive of teamuitje. In binnen- en buitenland.  Wij zetten een op maat programma neer, passend en onvergetelijk voor de hele groep.

 

 

Bruiloft

Ja! Wij houden van bruiloften. Zet ons in als weddingplanner, ceremoniemeester of locatiescout.

 

 

Feesten en Partijen

Er is altijd iets te vieren! En wij nemen je graag de zorgen en stress rond de organisatie uit handen.

 

 

 

 

Het zelfstandig plannen van een evenement neemt ongemerkt heel veel tijd in beslag en lijkt soms een onmogelijke taak. Niet voor Firma Fuif! Bij het inzetten van Firma Fuif als Eventplanner regelen wij de totaal coördinatie van een evenement. Of het nu om een bedrijfsevenement, teambuilding of een vrijgezellen dag gaat, dat maakt voor Firma Fuif niet uit. Ieder event is uniek en even belangrijk. Op een persoonlijke, ontspannen manier brengen we in goed overleg met elkaar het event tot stand.

In de praktijk?

In een persoonlijk gesprek maken we kennis, brengen de wensen en behoeften in kaart, en kijken we of er een wederzijdse klik is. Bij een match plannen we een vervolgafspraak om het evenement meer in detail door te spreken.
Van de intake, tot aan de laatste meeting en het event biedt Firma Fuif persoonlijke begeleiding. Afhankelijk van de wens, buigen we ons over elk onderdeel van een event. Van het scouten van de juiste locatie, adviseren in de styling, catering, bloemen tot aan de uitnodigingen en muziek. We zijn vindingrijk, komen met creatieve ideeën en werken samen met de beste en leukste leveranciers. We laten niets aan het toeval over en maken een tot in de puntjes uitgewerkt draaiboek en bewaken, indien gewenst, het budget.
Op de feestelijke dag ontfermen we ons over de volledige coördinatie van het event, zodat er niets mis gaat en er vooral genoten kan worden. We bereiden de dag tot in de puntjes voor, zijn het aanspreekpunt voor gasten en leveranciers, regelen onvoorziene zaken en doen alles wat nodig is om een onvergetelijk event neer te zetten. Het evenement wordt neergezet zoals jullie willen, maar wij nemen de zorgen uit jullie handen.

Deel planning

Niet de gehele organisatie uit handen geven? Het is ook mogelijk om een deel van een Event uit te besteden aan Firma Fuif.

Investering

Ieder event is eigen en maatwerk. Na de eerste kennismaking stellen we een op maat gemaakte prijsopgave op. We houden van duidelijkheid en financiële verrassingen gaan we uit de weg. Afhankelijk van de opdracht werken we volgens een vast projecttarief of via een los uurtarief.

Neem contact op met Firma Fuif om vrijblijvend kennis te maken.