Firma Fuif

Incentives


die bijblijven


 

Wij kennen de kracht van een incentive. Een incentive wordt vaak ingezet voor goed presenterende medewerkers of als relatiemanagement tool. Bij uitstek een passend middel om echt, live contact met je doelgroep te maken. Wij geloven dat je met de juiste inzet en uitrol van een incentive een diepe, blijvende indruk kunt maken. Laat je deelnemers de reis echt beleven en voelen dat je boodschap echt en authentiek is. Hierdoor weet jij in het hart te raken en de relatie met de doelgroep te versterken.

Wij hebben veel ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten of – reizen in binnen – en buitenland. Besmet met het wanderlust virus doen we zelf continu inspiratie op en brengen jou naar de meest verrassende locaties.

Inmiddels hebben we al een mooi portfolio op kunnen bouwen. Van Friesland, Ibiza tot aan Georgie. Een zomer – of winterbestemming. Niets is ons te gek en door samenwerking met lokale partijen, kom je op plekken waar het standaard aanbod aan voorbij gaat. Opdrachtgevers uit het verleden spraken nog lang na over de door ons georganiseerde trips. Wij bereiden je trip voor vanuit Nederland, zodat jij zelf met je team of relaties op reis kunt, of we reizen met je mee en nemen ter plekke de zorg uit handen.