Firma Fuif

Het gezicht achter

Wie mij in privé kent, zal beamen dat ik van een goed feestje houd. Volgens mijn vader liep ik vroeger al vooraan wanneer ik ergens een ballonnetje op zag gaan.

Bevoorrecht dat ik van een van mijn passies mijn werk heb kunnen maken. Na meerdere jaren actief te zijn geweest in de corporate branche als Eventmanager en vele mooie producties voor o.a. Deloitte, Rabobank en Bonusan op mijn naam heb staan, sta ik te trappelen om jou te ondersteunen bij het neerzetten van een event of incentive met impact. Met een marketing communicatie achtergrond en ruim 12 jaar ervaring op het vlak van eventmanagement, weet ik dat mijn hart echt sneller gaat kloppen van het omzetten van jouw ‘verhaal of boodschap’ naar een creatief eindproduct.

Ik weet met een snelle, kritische blik snel te schakelen en feilloos te analyseren waar het echt om draait in een vraagstelling. Ik durf te beginnen bij het begin, open deuren in te trappen en door te vragen wanneer dit nodig is. Pas dan kan ik je adviseren over de inzet van het juiste middel voor jouw doelstelling. Met als doel jouw event naar een next level te tillen. Als rasechte perfectionist ben ik tevreden wanneer het project van begin tot eind kloppend is. Een goede voorbereiding en een goed uitgedacht concept is cruciaal in mijn vak. Zo trots als een pauw, wanneer ik het eindproduct zie en zie hoe we de doelgroep hebben weten te raken en verbinden.

Ik werk met een flexibel team en kan hierdoor ieder project – groot of klein – aan. Ik ben gek op het ontdekken van unieke event hotspots en breng jou hierdoor naar onontdekte locaties. Buiten de grote commerciële spelers, waar het altijd fijn mee samenwerken is, zijn er nog zoveel meer mogelijkheden.

Zin om kennis te maken? Goed om te weten dat ik uit Rotterdam kom en hierdoor een lekker nuchtere Rotterdamse mentaliteit meebreng. Niet lullen, maar poetsen. Met dezelfde dosis enthousiasme, een goede lach, oog voor detail, respect en liefde voor het vak, oprechtheid en logistiek inzicht breng ik ieder event tot een succes.

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Nathalie van Bezeij