Firma Fuif

Waarden

 Passie

Passie voor wat we doen. Omdat we, wat we doen goed willen doen. Geboren voor het vak. Wij streven naar het best haalbare, simpelweg omdat we geloven in de kracht van de beleving. En onze passie aan jou overbrengen en dus laten beleven, is wat we graag doen!

 Vernieuwend

Wij durven out of the box te denken. Het nodige doen om jouw event naar een next level te tillen. Passende oplossingen die aansluiten bij de doelstellingen en ambities van jou als relatie. Omdat we geloven dat recht toe, recht aan niet werkt. Iedere vraag verdient een creatieve vernieuwende kijk.

 Professionaliteit

Al 12 jaar lang kruipen we  in de rol van en hebben tal van mooie producties voor o.a. merken als Deloitte, Rabobank en Bonusan op onze naam staan. Lang genoeg om te zeggen dat wat we doen als een vak gezien mag worden. We gaan niet voor minder. Dat wat we doen, levert het gewenste resultaat en meer.

 Oprechtheid

Wanneer wij een relatie aangaan, gebeurt dit in alle oprechtheid en vertrouwen. Omdat we geloven dat alleen dan de mooiste dingen gebeuren. Wij verbinden oprecht met jou als opdrachtgever, om jouw cultuur en doelstelling te ademen. Vervolgens kunnen we je op de beste manier verbinden met je doelgroep.

 Nuchterheid

Misschien omdat we uit Rotterdam komen, maar what you see is what you get. Geen opsmuk of complexe invullingen. Met beide voeten op de grond, lopen we met jou het traject. Oftewel, niet lullen maar poetsen.

 Doelgericht

Altijd helder,  met een doel voor ogen. Transparant in onze communicatie en echt richting onze opdrachtgevers en leveranciers. Wij duiken de diepte in en doen er alles aan, om samen met jou de vraag achter de vraag boven water te krijgen. Door deze helder te hebben, geven we de juiste invulling aan onze concepten. Met als eindproduct een event dat raakt en verbind.